toto

Pusat Konvensyen Mandalay Bay Menerima $100 Juta Glow Up

MGM Resorts International, syarikat yang menguruskan Mandalay Bay, salah satu pusat konvensyen terbesar di Amerika Syarikat, membuat kenyataan akhbar rasmi yang memperincikan rancangannya untuk melabur $100 juta dalam reka live draw HK bentuk semula menyeluruh kompleks itu. Pengendali berhasrat untuk mewujudkan suasana yang lebih bertenaga dan mesra, membawa sistem teknikal kemudahan konvensyen dikemas kini dan menyusun semula bahagian dalamannya.

Teluk Mandalay memerlukan pengubahsuaian yang besar untuk sekian lama. Walaupun merupakan salah satu tapak konvensyen paling popular di Las Vegas dan kekal hampir tidak dicabar dari segi kapasiti, tempat itu telah mula menunjukkan usianya, terutamanya mengenai keperluan teknikal yang semakin meningkat untuk konvensyen moden.

Sambil Strip meneruskan pemulihannya yang mantap daripada pandemik COVID-19, MGM memilih masa yang sesuai untuk memberi nafas baharu kepada pusat konvensyen, membawanya kepada piawaian moden dan diharapkan mengukuhkan kedudukannya sebagai destinasi utama untuk pusat konvensyen besar-besaran. acara profil.

Ketersambungan yang Lebih Baik dan Paparan yang Lebih Besar
Dari segi teknikal, Teluk Mandalay akan terus menerima perkembangan komunikasi terkini. Tempat itu baru-baru ini melaksanakan Cat6A Ethernet, meningkatkan kelajuan sambungan secara besar-besaran. MGM merancang Keluaran SDY untuk membuat susulan dengan memasang paparan besar di kawasan utama. Sebelas dinding digital dinamik 24′ x 13′ baharu akan membolehkan penganjur acara menunjukkan kandungan yang disasarkan sepanjang hari. Skrin besar juga akan membentangkan tajaan dan peletakan jenama. Dua puluh paparan tambahan 55″ dua sisi akan membantu tetamu, diletakkan mengikut keperluan untuk membimbing mereka mengelilingi kompleks.

Kemas kini teknikal juga akan melengkapkan semua pintu bilik mesyuarat dengan kunci RFID untuk meningkatkan kemudahan. Lebih 200 kamera pengesan gerakan akan meliputi seluruh premis, memberikan keselamatan tambahan. Penambahan ini adalah kemas kini yang masuk akal dan sangat diperlukan selepas penangkapan besar-besaran 2017.

Dalaman Lebih Cerah, Lebih Mengundang
Selain skrin dan gajet baharu, Mandalay Bay juga akan menerima peningkatan yang ketara. Kompleks ini akan mengekalkan tema tropikanya, tetapi ruang yang direka bentuk semula akan memberi lebih tumpuan kepada kepraktisan. Pencahayaan yang lebih terang, ruang tempat duduk bersepadu dan papan tanda yang dikemas kini akan meningkatkan pengalaman konvensyen keseluruhan.

Terima kasih atas usaha Dezmotif Studios yang berpangkalan di Las Vegas, keseluruhan persekitaran dalaman akan menjadi lebih bersemangat dan menarik. Ruang mesyuarat akan menampilkan landskap tropika santai yang dikemas kini, melengkapkan lantai pameran yang disegarkan baru-baru ini. Artis seperti Pengeluaran SGP Thandiwe Muriu dan Sarah Anne Johnson akan menyumbangkan karya mereka, sejajar dengan misi berterusan MGM untuk menyokong artis yang kurang diwakili.

Pelaburan Teguh untuk MGM
Nasib baik untuk pelawat, Mandalay Bay akan kekal dibuka sepanjang tempoh lengkap pengubahsuaian, yang ditetapkan untuk siap menjelang Q4 2024. MGM juga akan menumpukan pada pengemaskinian hartanah lain di resort, seperti Four Seasons Hotel Las Vegas dan bar sekitar dan restoran, mengangkat pusat konvensyen di atas persaingan.

Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk ruang konvensyen dan bilangan pelawat yang semakin meningkat ke Strip, pelaburan $100 juta MGM mungkin tidak akan mengambil masa yang lama untuk membayar.